Snel en eenvoudig uw perceel doorgeven

Altijd het juiste perceel

Binnen een paar minuten tekent u al uw percelen in. Door uw loonbedrijf toe te voegen aan “Mijn loonbedrijven” geeft u uw percelen door aan uw loonbedrijf. Uw loonwerker weet vanaf nu altijd precies welk perceel u bedoelt: gewoon aan de hand van de namen die u de percelen hebt gegeven. Zo gemakkelijk is het!

- Snel en gemakkelijk werkopdrachten doorgeven voor akkerbouwers, veehouders en loonbedrijven

Perceel doorgeven

Binnen een paar minuten tekent u al uw percelen in. Door uw loonbedrijf toe te voegen aan “Mijn loonbedrijven” geeft u uw percelen door aan uw loonbedrijf. Uw loonwerker weet vanaf nu altijd precies welk perceel u bedoelt: gewoon aan de hand van de namen die u de percelen hebt gegeven. Zo gemakkelijk is het!

Werkopdracht doorgeven

Een werkopdracht doorgeven kan nu super snel: kies een perceel, uw loonbedrijf en type wat er moet gebeuren (“maaien”) en verstuur. Uw loonbedrijf krijgt de werkopdracht met uw perceel per email binnen. Of u geeft gewoon nog steeds uw werkopdrachten door zoals u het gewend was. Gewoon door te bellen. Omdat u uw percelen heeft ingetekend, hoeft u geen moeite meer te doen om de locatie van het perceel uit de duiden (“je weet wel, dat perceel aan einde van het kavelpad O ja, bij die grote eik. Nee niet dat kavelpad, dat kavelpad dat achter de schuur begint, en dan aan het eind”). De naam van het perceel noemen is voldoende. Uw loonbedrijf kan dan terwijl u met elkaar belt met een paar klikken een werkopdracht aanmaken met uw perceel. U had uw percelen immers al doorgegeven. Gemakkelijk!

Voordelen akkerbouwers en veehouders

• Gemakkelijk precies het te bewerken perceel doorgeven.

• Minder tijd kwijt aan bellen.

• Geen tijd kwijt aan het begeleiden van de chauffeur van het loonbedrijf naar het perceel.

• Niet gestoord worden op ongelegen momenten (bv. als de loonwerker komt tijdens het melken).

• Nu 5 minuten besteden is komend jaar tijd besparen.

• Zekerheid dat het loonbedrijf altijd het juiste perceel bewerkt.

3 | Werkopdracht doorgeven

U typt in wat er moet gebeuren (bv “maaien”), voegt eventueel een opmerking toe (bv “graag morgenochtend vroeg”) en klikt op verstuur. Of u belt uw loonwerker, gewoon zoals u gewend bent. Uw loonbedrijf kan dan gemakkelijk zelf een werkopdracht aanmaken met uw perceel aanmaken en aan zijn medewerker doorgeven. Zo weet u zeker dat hij altijd het juiste perceel bewerkt.

1 | Kies een perceel

Kies een perceel uit uw lijstje percelen. Nog geen percelen? Met een paar klikken zijn ze getekend.

2 | Kies uw loonbedrijf

Kies uw loonbedrijf uit het lijstje “mijn loonbedrijven”. Als uw loonbedrijf u heeft uitgenodigd voor perceerdoorgeven.nl, dan staat hij er al bij. Staat uw loonbedrijf er nog niet bij? U voegt hem gemakkelijk toe.

Voordelen loonbedrijven

• Tijdbesparing voor planner, chauffeur en administratie.

• Altijd het juiste perceel bewerkt. Geen gedoe met klanten, kostenbesparing.

• Uit te breiden met smartphone app voor medewerkers met mobiele werkbon.

• Tijdbesparing is minder kosten en dus een betere marge.

Over ons

Tyker Technology Tyker Technology is een innovatief bedrijf dat oplossingen maakt die de inzet van arbeid en machines optimaliseren door gebruik te maken van plaatsbepaling. Door perceeldoorgeven.nl te gebruiken is de locatie van percelen altijd exact bekend. U kunt tijd besparen doordat u minder aan de telefoon zit, doordat u minder hoeft te zoeken naar percelen en doordat altijd het juiste perceel wordt bewerkt. Zo draagt Tyker Technology bij aan het efficiënter inzetten van arbeid en machines op uw bedrijf.

Contact

Tijmen Bakker
tijmen.bakker@tyker.com
+31 (0)317 20 20 10
Xander Zaaiman
xander.zaaiman@tyker.com
+31 (0)317 20 20 11

Prijzen

Voor akkerbouwers en veehouders

Voor akkerbouwers en veehouders is perceeldoorgeven.nl altijd GRATIS.


Voor loonbedrijven

Met perceeldoorgeven.nl kunt u altijd onbeperkt klanten uitnodigen en percelen inzien van uw klanten. Als u zich registreert kunt u in een gratis proefperiode van 1 maand onbeperkt werkopdrachten ontvangen en aanmaken. Voor loonbedrijven is perceeldoorgeven deze maand dus ook GRATIS. In de loop van uw proefperiode nemen wij even contact met u op en doen wij u een passend aanbod. Als u nu meer wilt weten over de prijzen, stuur dan even een email naar tijmen.bakker@tyker.com of bel 0317 - 20 20 10. Als u een betaald abonnement heeft kunt op ieder moment uw abonnement opzeggen per de eerste van de volgende maand door een email te sturen naar info@tyker.com.